уторак, 4. март 2014.

AROMA TEA VAS POZIVA NA KURS RAINDROP TEHNIKE U BEOGRADU 22.03.2014. u 10h

RAINDROP tehnika je nežna metoda masaže kapanjem čistih eteričnih ulja na kičmeni stub. Priznati američki aromaterapeut GARRY YOUNG je autor ove predivne tehnike, a inspiraciju je našao u tradiciji američkih Indijanaca koji su za podizanje energije tela i duše koristili esencije raznih lekovitih biljaka i kapali ih direktno na kičmu, razmazivajući ih orlovim perom. RAINDROP tehnika / kišne kapi/ je način upotrebe refleksologije, masaže i eteričnih ulja primenjenih na različitim delovima tela, a u svrhu podizanja frekvencije tela, detoksikacije, oslobađanja blokada i lečenja kičme.
RAINDROP tehnika se često koristi u kombinaciji sa VITAFLEX tehnikom /masaža stopala/. Ove dve tehnike su vrlo različite od tradicionalne masaže stopala i leđa, u tome što se u ovim tehnikama ne upotrebljava jak pritisak ili bilo koja forma manipulacije kičmeng stuba. Ono što donosi zapanjujuće rezultate je nežno delovanje eteričnih ulja, pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu: «kiropraktičar iz bočice».                                                 
Mešavine eteričnih ulja koje se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko telo, deluju opuštajuće na zgrčene mišiće uz kičmeni stub, što rezultira spontanim vračanjem kičme u ispravan položaj. Eterična ulja čiste organizam, pročišćavaju limfu, osnažuju i regenerišu organizam.
RAINDROP tehnika je doživela internacionalni uspeh u tretmanima sholioze, kifoze i išijasa. U lečenju ovom metodom postiže se strukturalni i električni balans.
Raindrop tehnika se bazira na teoriji da su mnogi tipovi sholioze i ostalih deformacija kičme uzrokovani virusom ili bakterijom nastanjenih uzduž kičmene moždine. Ovi patogeni organizmi stvaraju upalu koja utiče na položaj kičmenog stuba.
Istraživanja su pokazala da se herpes često sakrije pored spinalnih ganglija i tamo čuči  i kad nam imunitet  padne onda se aktivira. Istraživanja isto tako pokazuju da eterična ulja imaju fantastičan efekat na inhibirajući rast bakterija staphylococus i streptococus.
Znamo da stres stvara kiselo stanje u organizmu isto kao i konzumiranje nezdrave hrane ili nepravilno kombinovanje hrane. Aromatični molekuli eteričnih ulja, ukoliko ih apliciramo na telo, biće upijene u krvotok, što pomaže telu da umanji unutrašnju kiselost. Kako ljudsko telo stari tako akumulira  toksine u tkiva. Akumulirani toksini slabe energiju tela, a to utiče na slabo zdravlje i na nastanak degenerativnih bolesti i alergija. Aplikacijom eteričnih ulja telo se čisti od teških metala i nesvarene hrane koja truje našu krv. Nakon čišćenja, telo ojača, a posebno se oporavlja jetra. Bitno je napomenuti da eterična ulja donose kiseonik u ćelije, a znamo da ćelija bez kiseonika ne može normalno da živi; Ulja balansiraju endokrini sistem izlučujući memoriju traume iz ćelije jetre. U jetri se skupljaju emocije mržnje i frustracije a isto tako i konzumirani antibiotici zadržavaju se u jetri oko 20 godina. Vrlo je bitno izvršiti detoksikaciju tela i to pomoću eteričnih ulja ovom predivnom tehnikom.
22.03.2014. 10h

Infoaromatea@gmail.com
www.aromaterapija.co.rs

Нема коментара:

Постави коментар