петак, 25. април 2014.


ŽELITE DA IMATE PRIRODNU KREMU KOJA JE RAĐENA SAMO ZA VAS, PREMA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA? 


DOĐITE NA RADIONICU AROMAKOZMETIKE 17. I 18. MAJA u 10h

Prirodne kreme se izrađuju isključivo od hladno ceđenih nerafinisanih biljnih ulja, bezalkoholnih hidrolata i hemijski i botanički definisanih eteričnih ulja. I sve se to povezuje emulgatorima koji su takođe prirodnog porekla. Prirodne kreme se ne izrađuju u većim količinama, već se svaka krema priprema posebno za svaku osobu i namenu. U njih se ne stavlja konzervans pa se moraju držati u frižideru, uz rok trajanja od nekoliko meseci. Korišćenjem biljnih ulja, hidrolata i esencijalnih ulja, omogućavamo koži da bude nahranjena i obnovljena i na taj način joj pomazemo da reguliše lučenje sebuma.

KOME SU NAMENJENE RADIONICE AROMAKOZMETIKE?
Cilj ovakvih radionica je da podstaknu sve ljubitelje aromaterapije na primenu eteričnih ulja u svakodnevnom životu – na poslu, u domu ili kroz izradu i primenu prirodne aromakozmetike. Radionice su temom, vremenom i cenom prilagođene modernom, zaposlenom pojedincu koji želi da poboljša kvalitet života primenom potpuno prirodnih kozmetičkih preparata, stvaranjem wellness atmosfere u životnom prostoru ili poboljšanjem radne koncentracije i radnog elana na poslu.
Dvodnevne radionice prirodne aromakozmetike namenjene su svima koji su zainteresova
ni za prirodnu negu kože, bez obzira na predznanje.
Vrednost ovakvih radionica je u stečenom znanju koje vam omogućava da dugoročno sebi i svojim najdražima učinite dostupnom kozmetiku koja pruža najbolju negu.
Uložite li vreme i trud u edukaciju, otvorili ste vrata kozmetici kakvu ne možete nabaviti u apoteci ili u prodavnici.

Broj mesta je ograničen. PRIJAVE SU U TOKU!
Infoaromatea@gmail.com
069 222 1964

Нема коментара:

Постави коментар